Duyuruyu Kapat
5651 Sayılı Yasaya Göre Forumumuz daki Mesajlardan Doğabilecek Tüm Sorumluluk Yazan Kullanıcıya Aittir. Tüm Hukuksal Şikayetler İçin Buradan İletişime Geçebilirsiniz. 7(Yedi) Gün İçerisin de Tarafınıza Dönüş Yapılacaktır.

HomeKO GrandK2Network | HomeKO | BDW, JR

'Knight Online Private Server Tanıtım' forumunda sergen13141 tarafından 16 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. sergen13141

sergen13141 Yeni Üye Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İlk Olarak Sizlere Şunu Söylemek İstiyorum Serverin Admini Olarak;
    Bende Sizler gibi User Olarak Homeko Serverde Playerlik Yaptım
    Sizlerin Neyi Nasıl Oynamak istediğinizi Düşünerek Serverin Database'sini Ayarladım(editledim) Serverdeki Ego vs +0 Unik Çıkıyor Boslardan +1 Unik Çıkıyor Öglen ve Geceleri Eventler var Jr,Bdw,Np Vs

Gececi Playerleri Düşünerek Gece Oyunun Canlılıgı İçin 4-5 Event Buldum

Yani Sizler İçin Bir Server Açtım Kendi Düşüncelerim ve Tanıdıklarımın Düşünceleriyle Bu server Ortaya Çıktı

ESKİ DB MİZDEN KARELER..

## Başlangıç İtemleri ##

- ROGUE -

- WARRIOR -

- MAGE -

- PRIEST -

## 70 QUEST ITEMLERI ##

Bilindiği üzere town çıkışının sağ tarafında bulunmaktadırlar.Slotları arttırıldı HP-DEF arttırıldı,atackları düşürüldü.Drop rate arttırıldı.Respawn süresi kısaltıldı.

##BOSSLAR ##

Öncelikle İron Belt,İron Neck itemleri silinmiştir.Skeleton belt,bronz belt gibi anti def veren itemler eklenmiştir.ROL-ROC-ROM itemlerinin dropları düşüktür fakat bu abartılmamıştır.Atilla drobu düşürülmüştür yine aynı şekilde abartı yoktur.

Ego: % 20, Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Glutdon: % 25, Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

wratch: % 25, Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Sloth: % 30, Flame Rinf İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,Sos

Lust: % 28, Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Envy: % 35, Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Greed: % 45, Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion, Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Boss Dropları Arttırıldı!
    Warrior Cure Skili Çalışmaktadır.
    Shell Dropları Yükseltildi!

İtem Uprage Oranlara

+5 ~ +6 = %70
    +6 ~ +7 = %50
    +7 ~ +8 = %30
    +8 ~ +9 = %0

2. sergen13141

sergen13141 Yeni Üye Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güncldddddddddddddd

3. sergen13141

sergen13141 Yeni Üye Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güncelddddddddddddd

4. sergen13141

sergen13141 Yeni Üye Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    günceldddddddddddf

1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
    Duyuruyu Kapat