Duyuruyu Kapat
5651 Sayılı Yasaya Göre Forumumuz daki Mesajlardan Doğabilecek Tüm Sorumluluk Yazan Kullanıcıya Aittir. Tüm Hukuksal Şikayetler İçin Buradan İletişime Geçebilirsiniz. 7(Yedi) Gün İçerisin de Tarafınıza Dönüş Yapılacaktır.

Indiana Jones and the Great Circle Sistem Gereksinimleri

'Diğer Oyunlar' forumunda Eagle tarafından 28 Temmuz 2026 19:25 tarihinde açılan konu

1. Eagle

Eagle Forum Sahibi Site Yetkilisi Administrator

Alınan Beğeniler:
    15
    Kısa Bilgi
    Indiana Jones and the Great Circle için PC sistem gereksinimlerini kontrol ederek işlemci, ekran kartı, bellek ve depolama açısından bilgisayarınızın oyuna uygunluğunu karşılaştırabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-10700K veya AMD Ryzen 5 3600
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB, AMD Radeon RX 6600 8 GB veya Intel Arc A580
    • Depolama: 120 GB kullanılabilir alan
    • Ek Not: SSD ve donanımsal ray tracing destekli GPU gereklidir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-12700K veya AMD Ryzen 7 7700
    • Bellek: 32 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti 12 GB veya AMD Radeon RX 7700 XT 12 GB
    • Depolama: 120 GB kullanılabilir alan
    • Ek Not: SSD ve donanımsal ray tracing gereklidir; önerilen hedef 1440p/60 FPS yüksek ayarlardır.

İpuçları
    • Ekran kartı sürücünüzü ve işletim sistemi güncellemelerini kurulumdan önce kontrol edin.
    • Depolama alanında yalnız oyun boyutu kadar değil, güncellemeler ve geçici dosyalar için de boşluk bırakın.
    • Minimum gereksinimler oyunun açılması için referanstır; çözünürlük, grafik ayarları ve güncellemeler performansı değiştirebilir.

Kaynak
    Steam mağaza sayfası

Not
    Sistem gereksinimleri geliştirici/yayıncı tarafından daha sonra güncellenebilir. Donanım yükseltmesi veya satın alma kararı vermeden önce kaynak sayfadaki en güncel değerleri kontrol edin.

1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
    Duyuruyu Kapat