Duyuruyu Kapat
5651 Sayılı Yasaya Göre Forumumuz daki Mesajlardan Doğabilecek Tüm Sorumluluk Yazan Kullanıcıya Aittir. Tüm Hukuksal Şikayetler İçin Buradan İletişime Geçebilirsiniz. 7(Yedi) Gün İçerisin de Tarafınıza Dönüş Yapılacaktır.

Minecraft Ocean Monument Rehberi

'Minecraft Rehber & Kılavuz' forumunda Eagle tarafından 28 Temmuz 2026 19:19 tarihinde açılan konu

1. Eagle

Eagle Forum Sahibi Site Yetkilisi Administrator

Alınan Beğeniler:
    15
    Kısa Bilgi
    Ocean Monument, Minecraft oynarken hayatta kalma, keşif, üretim, yapı ve otomasyon içinde daha tutarlı karar vermenize yardımcı olan bir konudur. Bu rehber, ezber bir sonuç vermek yerine yöntemi adım adım kurup kendi oyun tarzınıza uyarlamaya odaklanır.

Rehber
    1. Üretim/toplama için gereken araç, istasyon ve temel malzemeleri başlamadan önce kontrol edin.
    2. Tek tek materyal aramak yerine birbirine yakın kaynakları kapsayan tekrarlanabilir bir rota oluşturun.
    3. Envanter kapasitesini ve işleme süresini hesaba katıp ham madde ile işlenmiş ürün dengesini koruyun.
    4. Üretilen öğenin gerçek kullanımını veya pazar değerini, maliyetiyle birlikte karşılaştırın.
    5. Yeni seviye veya tarif açıldığında eski rotayı otomatik sürdürmek yerine verimliliği yeniden ölçün.

İpuçları
    • Rotanızı depo veya işleme noktasına yakın bitirmek zaman kazandırır.
    • Nadir materyalleri düşük değerli üretimde harcamadan önce ihtiyacı kontrol edin.
    • Yama sonrası tarif ve materyal maliyetlerini yeniden kontrol edin.

Not
    Minecraft güncellemeleri; denge, harita, eşya, yetenek veya sistem ayrıntılarını değiştirebilir. Rehberdeki yöntemi temel alın, sayısal değer ve güncel mekanik ayrıntılarını oyun içi açıklamalar ve resmî yama notlarıyla kontrol edin.

1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
    Duyuruyu Kapat